Vrouwenbeeld "Overgave" naar haar nieuwe bestemming.

Dit prachtige bronzen beeld is op een mooie plek terecht gekomen. De eigenaresse heeft zich overgegeven en dit vrouwenbeeld een prachtige plek gegeven in haar woonkamer. Zij is echt heel blij met haar bronzen beeld en kijkt er graag naar. 

Bronzen cougar op reis naar de nieuwe eigenaar

Laat mij je wat meer informatie geven over de context van het filmpje hieronder. Op de filmbeelden zie je twee kunstcollectors die in Amsterdam wonen. Deze twee lieve mensen staan bekend om hun liefde voor kunst .Een van de geliefde stukken in hun collectie is mijn beeldhouwwerk van een poema, die ze liefdevol "Poesjka" hebben genoemd. Op die manier is het prachtige beeld verbonden aan mij en ik aan hen, ik voel mij dan ook zeer vereerd.

Astrid vertelt waarom dit schilderij haar aanspreekt

Purple lady op Louboutins

Koop kunst vanuit je hart, just do it!